Verantwoordelijkheid

Op deze pagina voorzien wij ijsbereiders van een protocol met richtlijnen en adviezen die specifiek toegepast zijn op ijssalons en aansluiten bij de geldende maatregelen van de regering.

De vereniging streeft eenheid in de sector na en ondersteunt ijssalons met een compleet document met duidelijke richtlijnen en adviezen, om zo als sector onze verantwoordelijkheid nemen in het bijdragen van het verdrijven van het virus.

Coronaprotocol

Hieronder vindt u een vernieuwd protocol met daarin de richtlijnen en maatregelen per 10 augustus 2020 opgenomen. Het protocol van 1 juli komt daarmee te vervallen. Download het protocol via onderstaande button. Let op: op 4 september zijn er enkele kleine aanpassingen gedaan. Blijf up to date en download het protocol hieronder.

Coronaprotocol – 10 augustus 2020

(Dit betreft een gecomprimeerde versie. Wil je het bestand in de originele grootte (3.2MB), mail naar communicatie@ijscentrum.nl). Ben je lid van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, dan kun je het protocol ook vinden in onze Facebook-ledengroep (tabje bestanden).

IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nlwww.ambachtelijkijscentrum.nl

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 088-3382283
communicatie@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.