Wees welkom

BIJ ONZE EVENTS

Het Ambachtelijk IJscentrum organiseert jaarlijks meerdere evenementen waar ijsbereiders op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun sector. Bijvoorbeeld op het gebied van wetgeving. Maar ook de organisatie van de IJsVak-Wedstrijden neemt de vereniging voor haar rekening. Daarnaast geven wij onze leden graag een kijkje in de keuken van inspirerende locaties. Uiteraard bieden onze events dé gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen.

143

Upcoming

SAVE THE DATE
Kopie van Kopie van Kopie van Zonder titel

Ice this Day 2020

Dinsdag 15 september

Op 15 september vindt onze kennisdag Ice this Day plaats. Het thema: let’s get social! Niet alleen draait het vandaag om het gebruik van social media, maar laten we eerlijk zijn: na de lockdown en sociale isolatie, willen we elkaar weer graag eens in levende lijve treffen! Dat doen we uiteraard door de RIVM-richtlijnen in acht te nemen. Daarom is er deze dag plaats voor circa 50 deelnemers. Schrijf je dus snel in, want het belooft een geweldige, inspirerende dag te worden. De locatie: Food Innovation Academy, Industrieweg 14 in Vlaardingen. Hier is ook het IJscentrum gevestigd.

Ontwerp zonder titel (3)

Algemene Leden Vergadering

Dinsdag 10 november

Op dinsdag 10 november 2020 vindt de Algemene Leden Vergadering weer plaats. Middels dit formulier kun je je aanmelden voor het evenement. Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Indien je je hebt aangemeld maar onverhoopt toch niet kunt, graag weer afmelden, zodat we de plek aan een ander kunnen geven. Indien je zonder afmelden niet aanwezig bent, zullen we de deelnamekosten die normaliter alleen voor niet-leden gelden (€40,- p.p.) in rekening brengen.

De Algemene Leden Vergadering is uitsluitend voor leden van het Ambachtelijk IJscentrum.

Join

THE COMMUNITY

Ook online op de hoogte blijven? Volg dan Ambachtelijk IJscentrum op Facebook. Leden van de vereniging kunnen zich daarnaast aansluiten bij de besloten Facebook-groep Ambachtelijk IJscentrum. Deel hier je ervaringen, stel vragen over ondernemerschap of bied je occasions te koop aan.

IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nlwww.ambachtelijkijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 088-3382283
communicatie@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.