Documenten en downloads

In de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding wordt veelvuldig verwezen naar documenten en downloads die u ondersteuning kunnen bieden. Deze documenten helpen u op weg in het naleven van de gestelde regels in de Hygiënecode. De downloads op deze website zijn kostenloos te gebruiken. Maar ze dienen alleen ter aanvulling, niet ter vervanging van Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding.

documenten en downloads

Hygiënecode voor ambachtelijke ijsbereiding

Op deze website kunt u de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding downloaden. De hygiënecode is vanaf 1 maart 2020 van kracht en is een verplicht document om in het bezit te hebben voor elk bedrijf dat zich bezig houdt met ijs dat is bereid op ambachtelijke wijze. Codehouder Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft een toegankelijk, duidelijk en praktisch document ontwikkeld waar u als ijsbereider mee aan de slag kunt.

In de beknopte hygiënecode wordt de essentie van voedselveilig werken in volle duidelijkheid neergezet. De code is aangepast aan de veranderende wetgeving en bevat een aantal nieuwe onderdelen, zoals een praktische hulp bij de nu verplichte jaarlijkse interne HACCP-audit. U kunt de hygiënecode hier bestellen.

documenten en downloads
IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nlwww.ambachtelijkijscentrum.nl

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 088-3382283
communicatie@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.