Leden kunnen tegen een gereduceerd tarief van €70,- exclusief BTW de hygiënecode kopen. Het regulier tarief is €120,- en middels de kortingscode die leden per mail ontvangen kunnen zij gebruik maken van de aangeboden korting.

Tevens is het mogelijk om een lidmaatschap af te nemen in combinatie met de hygiënecode, indien u nog geen lid bent. U rekent dan af voor een lidmaatschap + hygiënecode tegen gereduceerd tarief (totaal €220,-). Houdt er rekening mee dat naderhand nog wordt gescreend of u inderdaad voldoet aan de voorwaarden van een lidmaatschap (u produceert zelf ambachtelijk ijs en/of koopt het rechtsstreeks in bij een bedrijf dat ambachtelijk ijs produceert (zonder tussenleveranciers)).

Daarnaast raden wij u aan om, als u de hygiënecode gaat kopen, aanvullend te kijken naar dit handige overzicht met praktische informatie en de handige downloads, die aanvulling geven op de hygiënecode voor ambachtelijke ijsbereiding.

De hygiënecode is vanaf 1 maart 2020 van kracht en is een verplicht document om in het bezit te hebben voor elk bedrijf dat zich bezig houdt met ijs dat is bereid op ambachtelijke wijze. Vanaf de genoemde datum is de hygiënecode ongeveer 5 jaar geldig. Codehouder Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft een toegankelijk, duidelijk en praktisch document ontwikkeld waar u als ijsbereider mee aan de slag kunt.

In deze beknopte hygiënecode wordt de essentie van voedselveilig werken in volle duidelijkheid neergezet. De code is aangepast aan de veranderende wetgeving en bevat een aantal nieuwe onderdelen, zoals een praktische hulp bij de nu verplichte jaarlijkse interne HACCP-audit.

Verder biedt de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum u een handig overzicht met praktische informatie en handige downloads, aanvullend op de hygiënecode voor ambachtelijke ijsbereiding. Met deze extra informatie helpen wij u een handje, zodat u kunt voldoen aan de richtlijnen die worden gesteld in de code.

 

IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nlwww.ambachtelijkijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 088-3382283
communicatie@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.