Houwers

Houwers: samen gaan we voor groen!

IJs maken is een vak. Met een lekker, ambachtelijk bereid ijsje verwen je je gasten. Een goed ijsje is ook een voedselveilig ijsje. Als lid van Ambachtelijk IJscentrum weet je hoe belangrijk een goede (persoonlijke) hygiëne en een voedselveilige werkomgeving is. En werk je volgens de Hygiënecode voor Ambachtelijke IJsbereiding.

Houwers is het inspectiebureau dat je inschakelt wanneer je jouw bedrijf als erkend voedselveilig op de kaart wilt zetten. Maar ook om jezelf te laten beoordelen: doe ik alles wel op de juiste manier? Onze inspecteurs komen bij je langs én je ziet ons als deskundige jury tijdens de IJsvakwedstrijden. Want ook deze overwinning, tot en met de titel IJssalon van het Jaar, behaal je alleen bij een juiste werkwijze.

Wij controleren, adviseren en ondersteunen. Houwers is door de NVWA geaccepteerd binnen het Checkpunt Voedselveiligheidprogramma. Dat houdt in dat wanneer je van ons het predicaat Checkpunt Voedselveiligheid ontvangt, je kunt rekenen op verminderd toezicht van de NVWA. Samen gaan we voor deze status. Door actief je personeel te betrekken in het proces, onder meer met e-learnings voedselveiligheid en digitale HACCP-registraties. We helpen je graag aan dat groene vinkje! Zodat je gasten weten: hier kan ik gerust genieten van een ijsje.

Meer informatie op www.houwersgroep.nl.

Ook Partner worden?

keyboard_arrow_up