Wees welkom

BIJ ONZE EVENTS

Het Ambachtelijk IJscentrum organiseert jaarlijks meerdere evenementen waar ijsbereiders op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun sector. Bijvoorbeeld op het gebied van wetgeving. Maar ook de organisatie van de IJsVak-Wedstrijden neemt de vereniging voor haar rekening. Daarnaast geven wij onze leden graag een kijkje in de keuken van inspirerende locaties. Uiteraard bieden onze events dé gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen.

143

Upcoming

JAARLIJKSE EVENTS EN AGENDA-ITEMS
Europese dag van het Ambachtelijk IJs

Internationale Dag van het Ys 2021

Woensdag 24 maart

Op woensdag 24 maart vieren de we Europese Dag van het IJs. De dag bij uitstek om te laten zien hoe mooi onze branche is en hoe heerlijk ambachtelijk ijs is. Elk jaar vraagt de vereniging op deze dag extra aandacht voor de branche op landelijk niveau. De ijssmaak die in 2021 in het zonnetje staat heet Mantecado.

Uitreiking IJssalon van het Jaar

Uitreiking Yssalon van het Jaar

Donderdag 1 april

Op donderdag 1 april zullen we er eindelijk achter komen wie zich IJssalon van het Jaar 2020/2021 mag noemen. Dit grote nieuws wordt bekendgemaakt tijdens een livestream die om 15:00 uur hier te volgen is. Mis het niet!

Ice This Day

Ice this Day 2021

Dinsdag 14 september

Op dinsdag 14 september vindt onze kennisdag Ice this Day plaats. In de 2021-editie draait het om strategie en ondernemerschap. Bekijk hier het programma.

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering 2021

Dinsdag 09 november

Op dinsdag 9 november 2021 vindt de Algemene Leden Vergadering weer plaats. De Algemene Leden Vergadering is uitsluitend voor leden van het Ambachtelijk IJscentrum. Het randprogramma is voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over het inhoudelijk programma volgt dichter op de datum.

Join

THE COMMUNITY

Ook online op de hoogte blijven? Volg dan Ambachtelijk IJscentrum op Facebook. Leden van de vereniging kunnen zich daarnaast aansluiten bij de besloten Facebook-groep Ambachtelijk IJscentrum. Deel hier je ervaringen, stel vragen over ondernemerschap of bied je occasions te koop aan.

IJscentrum

Secretariaat Vereniging Ambachtelijk IJscentrum
Transistorstraat 71M – 1322 CK  Almere
info@ambachtelijkijscentrum.nl   www.ambachtelijkijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE  Vlaardingen
Telefoon: 088-3382283
info@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.