ice strawberry

Verenigde Ondernemers Club

ELKAAR LEREN KENNEN

Door je als ijsbereider aan te sluiten bij een Verenigde Ondernemers Club (VOC), leg je samen met collega’s de boeken open op tafel. Door kennis en (financiële) informatie uit te wisselen, werk je aan de verbetering van je eigen onderneming.

Van elkaar leren
De VOC is opgericht met als doel van elkaar te leren. In kleine clubs werken deelnemers aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en bedrijfsresultaten. Drie keer per jaar komen de VOC-leden per groep bijeen om de vooruitgang te bekijken, elkaar van advies te voorzien, ervaringen te delen en kennis op te doen. Uiteraard gebeurt dit onder strikte geheimhouding.

Verder kijken we samen naar nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. We testen nieuwe zaken, onderhandelen met partijen. Goede resultaten worden natuurlijk met álle leden van de vereniging gedeeld.

Join the club
Om deel te nemen aan een VOC, is een lidmaatschap van het Ambachtelijk IJscentrum vereist. Na toelating tot de vereniging kun je je aanmelden voor een intakegesprek. In een persoonlijk gesprek wordt beoordeeld welke groep het beste bij jouw aansluit.

Momenteel zijn er 5 VOC groepen. Elke club bestaat uit ongeveer 10 ijssalons. Voor zuivelbedrijven die vers schepijs maken met melk afkomstig van eigen vee, is een aparte groep opgestart.

VOC in de media

VERHALEN VAN ONZE LEDEN

Vakblad IJs! publiceert regelmatig een artikel over de Verenigde Ondernemers Clubs. Lees hier de volgende artikelen:

Ik wil meedoen

WAAR MELD IK ME AAN?

Interesse in deelname aan een VOC? Of vragen? Neem contact op met onze coördinator Willy Rooswinkel via voc@ambachtelijkijscentrum.nl.

SPONSOREN VERENIGING
IJscentrum

Secretariaat Ambachtelijk IJscentrum
Jeruzalemweg 2, 6222NG, Maastricht
info@ijscentrum.nlwww.ambachtelijkijscentrum.nl

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 088-3382283
communicatie@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

 

 

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.