Hygiënecode

VOOR DE AMBACHTELIJKE IJSBEREIDING

Op deze website kunt u de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding downloaden. De hygiënecode is vanaf 1 maart 2020 van kracht en is een verplicht document om in het bezit te hebben voor elk bedrijf dat zich bezig houdt met ijs dat is bereid op ambachtelijke wijze. Vanaf deze datum is de hygiënecode ongeveer 5 jaar geldig. Codehouder Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft een toegankelijk, duidelijk en praktisch document ontwikkeld waar u als ijsbereider mee aan de slag kunt.

In deze beknopte hygiënecode wordt de essentie van voedselveilig werken in volle duidelijkheid neergezet. De code is aangepast aan de veranderende wetgeving en bevat een aantal nieuwe onderdelen, zoals een praktische hulp bij de nu verplichte jaarlijkse interne HACCP-audit.

hygienecode voor ambachtelijke ijsbereiding

*De code is voor leden van het Ambachtelijk IJscentrum slechts 70 euro; niet-leden betalen 120 euro. Leden van het Ambachtelijk IJscentrum hebben hiervoor per mail een unieke kortingscode ontvangen, die zij kunnen invoeren bij het aanschaffen van de code. Tevens is deze kortingscode op te vragen bij het secretariaat via info@ambachtelijkijscentrum.nl.

Hygiënecode voor ambachtelijke ijsbereiding

Meer informatie

BLIJF OP DE HOOGTE

Verder biedt de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum u een handig overzicht met praktische informatie en handige downloads, aanvullend op de hygiënecode voor ambachtelijke ijsbereiding. Met deze extra informatie helpen wij u een handje, zodat u kunt voldoen aan de richtlijnen die worden gesteld in de code.

IJscentrum

Secretariaat Vereniging Ambachtelijk IJscentrum
Transistorstraat 71M – 1322 CK  ALMERE
info@ambachtelijkijscentrum.nl  www.ambachtelijkijscentrum.nl

 

IJscentrum Kenniscentrum
Industrieweg 14 – 3133 EE – Vlaardingen.
Telefoon: 088-3382283
info@ijscentrum.nl
www.ijscentrum.nl

Ambachtelijk IJscentrum
Volg ons op Facebook!

 

2017 Ambachtelijk IJscentrum - All Rights Reserved.