Samenwerking Valmar Benelux en IFI

folder_openSponsors

Per 1 september is de samenwerking tussen Valmar Benelux en IFI een feit. Een mooie stap waardoor Valmar Benelux samen met IFI de Nederlandse markt kan gaan bedienen en inspeelt op de groeiende vraag naar exclusieve en hoogwaardige schepijsvitrines en inrichtingen.

De markt van ambachtelijke ijsbereiding is continu in beweging. ‘Met ruim 30 jaar ervaring weten we als geen ander wat er in deze branche speelt’, vertelt Martin van Rossum, algemeen directeur Valmar Benelux. ‘Bij de inrichting van ijssalons ervaren wij een toenemende vraag naar meer exclusieve vormgeving in schepijsvitrines. En IFI is daarvoor onze nieuwe partner: hun visie, producten, klantbenadering en serviceniveau sluiten namelijk naadloos aan bij onze werkwijze. De IFI schepijsvitrines en interieurs worden gefabriceerd in Pesaro, Italië. Voor het ontwerpen van nieuwe vitrines wordt samengewerkt met gespecialiseerde Italiaanse designers. De gehele productie van het brede assortiment aan schepijsvitrines vind plaats in eigen huis, waardoor de kwaliteit en de degelijkheid ongekend goed zijn. Door deze samenwerking bieden wij ondernemers nu nog meer keuze in het aanbod van schepijsvitrines. Het werken met een IFI schepijsvitrine geeft een ijssalon een nóg mooiere uitstraling en zorgt daarmee ook voor een stap in de presentatie van ambachtelijk gemaakt schepijs’.

Over IFI
IFI, opgericht in 1962 en gevestigd in Pesaro (Italië), is marktleider en gespecialiseerd in de productie van een zeer breed assortiment schepijsvitrines, gebaksvitrines en andere vitrines. Daarnaast is IFI ook zeer sterk in het ontwerpen en leveren van complete interieurs voor ijssalons en bars.  IFI is een zelfstandige onderneming en hecht veel waarde aan exclusiviteit, originaliteit en kwaliteit en wordt voor Nederland vertegenwoordigd door Johan Rikken.

Over Valmar Benelux
Valmar Benelux is ruim 30 jaar actief op de Nederlandse markt. Valmar Benelux is een hoogwaardige specialist voor de levering van en het verrichten van uitstekende service aan apparatuur voor de ambachtelijke ijsbereider. Door de jarenlange ervaring en het bieden van kwaliteitsproducten en service is Valmar Benelux dé partner voor de ambachtelijke ijsbereider.

Related Posts

keyboard_arrow_up