Geef je op voor de oliebollendemo met meesterbakker Hiljo Hillebrand

folder_openAlgemeen

Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober vindt er weer een oliebollendemo plaats in de Bakery Innovation Academy (BIA). Onderdeel van de Food Innovation Academy in Vlaardingen, waarin ook het IJscentrum huist. Meester Boulanger Hiljo Hillebrand verzorgt de demo in samenwerking met Royal Steensma, EverBake Group en Royal Smilde Natura. IJsbereiders die het afgelopen jaar deze demonstratie hebben gemist, zijn welkom om zich aan te melden. Ook de vakgenoten die wel een opfriscursus kunnen gebruiken op het vlak van oliebollen bakken, mogen zich inschrijven.

Compact programma

De demo kent een compact programma van een uur. Naast oliebollen is er ook aandacht voor andere feestelijke omzetmakers, zoals churros, wafels, kwarkbolletjes en donuts.
Binnen één uur maak je kennis met oliebollenmixen, frituurlijnen en olie.

Kleine groepjes

In verband met de maatregelen zijn we genoodzaakt om in shifts met groepjes van maximaal 10 personen te werken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar oliebollen@steensma.com onder vermelding van: naam, firma, datum & tijdstip. Mocht je onverhoopt tóch verhinderd zijn, dan vragen we je om je ook weer af te mel­den, zo kunnen we iemand anders blij maken met het plekje.

Meester Boulanger Hiljo Hillebrand
Tags: oliebollen

Related Posts

keyboard_arrow_up