IJssalon IJs & Spijs te Haps beste IJssalon van 2017!

folder_openAlgemeen, Wedstrijden

IJssalon IJs & Spijs te Haps beste IJssalon van 2017!

[vc_separator align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”10″]

Tijdens de internationale dag van het ambachtelijk ijs was het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. Extra groot feest was het in Haps bij IJssalon IJs & Spijs. Deze ijssalon heeft namelijk de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2017’ binnen gesleept!

 

De top 5 ijssalons van 2017

Op 21 en 22 februari 2017 hebben de IJsVak-Wedstrijden plaatsgevonden. De beste vijf deelnemers in de gecombineerde categorieën ‘Gouden IJscreatie’ (de beste IJscoupe) en de ‘Gouden IJsspatel’ (het beste hazelnoot ijs) waren genomineerd voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’. De vijf genomineerden waren:

Jacqueline Hilders –  IJscafé da Benito te Haarlem | Claudio Tabbers – Claudio’s IJssalon te Apeldoorn  | Leon Kees –  IJssalon Kees te Geldrop | Mark van Gaal –  IJs & Spijs te Haps | Kees Arends –  IJssalon Frezzo Breda te Breda

 

De strijd barst los

De afgelopen weken hebben de 5 genomineerde ijssalons hard gestreden om de titel. Ze hebben bezoek gehad van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat het bedrijf heeft beoordeeld op de toepassing van hygiënische aspecten. Tevens zijn de ijssalons ook op social media actief geweest, waarbij ze punten verdienden voor de mate van interactie met de klanten. De strijd was erg spannend en de scores lagen zeer dicht bij elkaar. De punten van alle onderdelen zijn opgeteld en daar is een gelukkige winnaar uit gekomen.

 

IJssalon IJs & Spijs te Haps is de beste ijssalon van 2017

In alle 5 de ijssalons werd de uitslag bekend gemaakt en was het feest, omdat ze bij de 5 beste ijssalons van Nederland horen. Om exact 16.15 is bekend gemaakt dat IJs & Spijs in Haps de ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ is geworden. Jacques Vos (voorzitter Ambachtelijk IJscentrum) overhandigde de beker, oorkonde en bloemen aan eigenaren Mark en Jade van Gaal. De titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ had op geen beter moment kunnen komen, vandaag werd namelijk ook het 10 jarig bestaan van de IJssalon gevierd.

 

Ranking top 5 IJssalons van Nederland

1e IJs & Spijs te Haps
2e Claudio’s IJssalon te Apeldoorn
3e IJscafé da Benito te Haarlem
4e IJssalon Kees te Geldrop
5e IJssalon Frezzo Breda te Breda

 

 

Onder vernoeming van: Ferry Vloet | Reclame & Fotografie
http://www.ferryvloet.nl/

Related Posts

keyboard_arrow_up