IJsVak-Event 2018 – Koop snel je kaarten!

folder_openAlgemeen, Wedstrijden
 Op 6 februari 2018 is het zover! Het IJsVak-Event 2018, georganiseerd door het Ambachtelijk IJscentrum, vindt dan plaats! Het evenement is in een nieuw jasje gestoken; Het wordt een dag vol inspirerende sprekers, interactieve workshops en natuurlijk de wedstrijd om De Gouden IJscreatie!

De workshops zijn bekend!

10:30 – 12:30  Nationale Bakkerij Academy – Food Fotografie workshop
11:15 – 12:00 Connexie – Alle actuele informatie over payrolling
12:30 – 13:30 R&D en Didess – Inspiratie voor in de keuken
12:45 – 13:45 NLPINEINDHOVEN – De invloed van communicatie
13:15 – 15:15 Nationale Bakkerij Academy – Food Fotografie workshop
14:15 – 15:15 NLPINEINDHOVEN – De invloed van communicatie


Daprogramma

11:00 – 15:30     IJsVak-Wedstrijden van De Gouden IJscreatie
15:30 – 16:15     Keynote spreker Frank Lindner – Food Inspiration
16:15 – 17:00     Uitslag De Gouden IJsspatel en De Gouden IJscreatie
Gehele dag        Interactieve workshop

Markt
Het IJsVak-Event wordt georganiseerd bij CHV Noordkade te Veghel van 11:00 – 17:00. De gehele dag kun je rondlopen op de markt, waar verschillende bedrijfskramen staan waar je (als ondernemer) persoonlijk advies in kunt winnen over allerlei zaken. Bekijk hier bij welke bedrijven je informatie kunt inwinnen.
Keynote spreker
Frank Lindner – Food Inspiration deelt met ons het nieuwe jaarthema m.b.t. trends .op het grote podium: The End of Good Enough / Instagrammable food. Hij zal, toegespitst op de ijsbranche, laten zien welke trends zij hebben gespot binnen de branche.
IJsVak-Wedstrijden – De Gouden IJscreatie
Natuurlijk vinden tijdens het evenement ook de IJsVak-Wedstrijden plaats. Op deze dag zullen zeer strijdvaardige ijsbereiders hun beste creaties maken. Hierbij moet één ijssmaak de wedstrijdsmaak van De Gouden IJsspatel 2018 zijn: Bosbessen Sorbetijs.De uitslag van deze wedstrijd wordt aan het einde van de dag gedeeld met de deelnemers en het grote publiek.

IJsVak-Wedstrijden – De Gouden IJscreatie
Natuurlijk vinden tijdens het evenement ook de IJsVak-Wedstrijden plaats. Op deze dag zullen zeer strijdvaardige ijsbereiders hun beste creaties maken. Hierbij moet één ijssmaak de wedstrijdsmaak van De Gouden IJsspatel 2018 zijn: Bosbessen Sorbetijs. De uitslag van deze wedstrijd wordt aan het einde van de dag gedeeld met de deelnemers en het grote publiek.

Kaarten IJsVak-Event
Voor slechts €10,- heb je toegang tot het IJsVak-Event. Registeer je hier!*
*Als lid van het Ambachtelijk IJscentrum krijg je een unieke code waarmee je maximaal 2 gratis kaarten kunt bestellen. Deze uitnodiging is op vrijdag 22 december naar de leden toegestuurd.

Wij hopen je te mogen ontvangen op het IJsVak-Event 2018 op 6 februari in de CHV Noordkade te Veghel!

Related Posts

keyboard_arrow_up