Inspirerende middag bij het IJscentrum voor VAIJ leden

folder_openAlgemeen, Ledenvergaderingen

Recordaantal bezoekers IJsVak-Beurs 2017

[vc_separator align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”10″]

Gister middag heeft de jaarlijkse VAIJ Ledenbijeenkomst plaats gevonden bij het IJscentrum te Wageningen. De middag werd afgetrapt met een inspirerende Keynote van Wenda Kielstra (Consumatics), gevolgd door de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering en de briefing van de IJsVak-Wedstrijden. De dag werd afgesloten met het proeven van hazelnootijs, de wedstrijdsmaak voor 2017, en een netwerkborrel.

 

Keynote – Wenda Kielstra (Consumatics)

Wenda Kielstra, van onderzoeksbureau Consumatics, nam alle aanwezigen mee naar de wondere wereld van onbewust gedrag van de gast doormiddel van de ‘verwencirkel’. De invloed van geur, kleur, teksten, glaswerk en natuurlijk de rol van de medewerker kwam naar voren in sneltreinvaart.

 

Algemene Leden Vergadering

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) zijn de gewoonlijke punten besproken zoals het financieel verslag, overzicht van activiteiten van het afgelopen jaar en het vooruitzicht op 2017. Tevens is er gestemd over de wijziging van de statuten; het wijzigen van de naam VAIJ naar IJscentrum. Met een ruime meerderheid in stemmen van de aanwezigen leden is de wijziging doorgevoerd, wel met kanttekening dat in het basis logo ‘Ambachtelijk IJscentrum’ wordt opgenomen. Daarnaast is Jacques Vos (voormalig Interim Voorzitter) benoemd tot voorzitter van de VAIJ.

 

Briefing IJsVak-Wedstrijden

Op dinsdag 21 en woensdag 22 februari 2017 worden de IJsVak-Wedstrijden gehouden tijdens de IJsVak-Beurs bij Markant Uden. Tijdens de briefing werden de aanwezigen volledig op de hoogte gebracht van de wedstrijdreglementen, de beoordelingsprocedure en alle tips en tricks m.b.t. het bereiden van hazelnootijs. Tevens was er een leerzame lezing van Mehmet Soytürk, directeur Finma B.V. over hazelnoten.

 

Deelname aan IJsVak-Wedstrijden?

Op vrijdag 2 december 2016 zal de aanmeld pagina op de VAIJ website geplaats worden, vanaf dan is het mogelijk om aan te melden voor de IJsVak-Wedstrijden. Aanmelden is mogelijk tot dinsdag 10 februari 2016.

 

IJsproeven & netwerkborrel

Als afsluiting van deze inspirerende en leerzame middag heeft iedereen verschillende variaties op het hazelnootijs kunnen proeven en de contacten opgehaald tijdens de netwerkborrel.

Related Posts

keyboard_arrow_up