Nieuw secretariaat voor Vereniging Ambachtelijk IJscentrum

folder_openAlgemeen
Met ingang van januari heeft de branchevereniging Ambachtelijk IJscentrum een nieuw secretariaat. Voorzitter Teun Loonen en Pascale Jongejans van Het SecretariaatsBuro in Almere zetten op 24 november de handtekening onder de overeenkomst.
Het SecretariaatsBuro (SBB) bestaat sinds 1985 en heeft ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden voor branche- en beroepsvereniging. Dat gaat werkelijk alle kanten op: van radiologen tot incassobureaus en van vitaliteitscoaches tot orthopeden. Jongejans ontzorgt met haar team van 15 werknemers graag de besturen van verenigingen. “Het zijn vaak mensen die druk zijn met hun eigen bedrijf. Dan is het fijn dat er een gedegen partner is die notuleert, financiële zaken regelt en de planning bewaakt. Ook ondersteunen we graag in de interne communicatie.”

Op naar Almere

De locatie van het SecretariaatsBuro, Almere, biedt gelegenheid om er bijvoorbeeld bestuursvergaderingen te organiseren. Contactpersonen voor Ambachtelijk IJscentrum worden Esma Mzyati en Brechtje Vendel. Esma en Brechtje ondersteunen zowel het bestuur als de commissie wedstrijden vanaf 1 januari 2022.
Servicecenter 4 Hospitality, dat al enige jaren het secretariaat voert van de branchevereniging, gaf eerder aan dat ze zich gaan richten op andere werkzaamheden. Daarmee nemen we afscheid van Aafke Idink, die zich vol enthousiasme heeft ingezet voor de club. In december vindt de transitieperiode plaats. Aafke en haar team begeleiden de overgang naar het nieuwe secretariaat en zorgen dat deze soepel verloopt. Heel belangrijk, want in december komen de inschrijfformulieren voor de IJsvakwedstrijden online!
Het pand van SBB, centraal gelegen in Almere
Pascale Jongejans, directeur van SBB, zet haar handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.
Clara Bloemhof en Pascale Jongejans spreken de interne communicatie door.

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze ontwikkeling? Voor Ambachtelijk IJscentrum is een nieuw telefoonnummer in het leven geroepen. Met ingang van 1 december is het secretariaat te bereiken op tel. 085-7604224.

ADRESGEGEVENS:
Transistorstraat 71-M

1322 CK Almere

 

Related Posts

keyboard_arrow_up