SVH wint BID Award: meest positieve bedrijf van Nederland

folder_openNieuws

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) is op 22 april 2021 uitgeroepen tot Meest positieve bedrijf van Nederland. De vakjury van de BIG Improvement Day (BID) kwam tot dit besluit. Uit handen van juryvoorzitter Ali B ontving SVH-directeur Ricardo Eshuis de Award op het kantoor van de BIG Improvement Day in Den Haag.

“SVH heeft laten zien dat een bedrijf in de coronacrisis zichzelf opzij kan zetten en durft te geven. Door de gratis e-learning voor alle horecamedewerkers en het horecaonderwijs aan te bieden via de door SVH bedachte Stay Home Hospitality Acadamy, bracht SVH zoveel positiviteit in een sector die ontzettend had getroffen is. Geven terwijl je zelf als bedrijf heel hard geraakt wordt door de crisis is precies waar positiviteit over gaat. Hoop en een beetje geluk bieden in een moeilijke tijd. Kijken naar wat wel kan in plaats van stilstaan bij wat niet kan.”
– Ali B.

 

3 winnaars

In totaal hebben ongeveer 30.000 mensen hun stem uitgebracht voor de Awards. Uit de top 3 per categorie heeft een gerenommeerde vakjury een winnaar gekozen. De winnaar in de categorie Meest positieve onbekende Nederlander is Mascha Struijk geworden met het project Professional vanuit je hart. Haar missie is om met positiviteit, liefde en lef jongeren en gezinnen verder te helpen in de jeugdzorg. Edwin Spee is uitgeroepen tot Meest positieve bekende Nederlander. Edwin is de man van en de man achter Bibian Mentel. De helaas onlangs overleden topsporter en snowboarder en founder van de Mentelity Foundation.

Compliment voor de sector

“Een enorme eer. SVH staat achter de Nederlandse horeca en als er één sector is die laat zien veerkrachtig, creatief en positief te zijn in deze loodzware tijd, dan is het de horeca. Dat er nu weer wat licht gloort voor onze sector is fijn. Als we met elkaar met volle energie en positiviteit onze kansen weer gaan pakken, dan komen we sterk uit deze crisis”, zegt een positief gestemde Eshuis. “Daarom dragen wij deze BID Positivity Award op aan de hele horeca.”

Trots

Eshuis is trots op het team. “SVH wint deze award. Niet de directeur, maar het team. 30 mensen die elk hun eigen bijdrage leveren aan wat wij dagelijks doen, namelijk mensen een plek geven in de horeca en hen verder helpen. Dat zijn de mensen die de gasten voorzien van geluk. Bij SVH doen we dat vanuit ons hart. Door jongeren en volwassenen, opleiders en scholen, werkgevers en werknemers te ondersteunen met positiviteit en goede producten, proberen we die liefde uiteindelijk bij de gast te krijgen. Dat is de reden dat wij achter de Nederlandse horeca staan. Met de Stay Home Hospitality Academy probeerde SVH een bijdrage te leveren aan het mentale welzijn van horecamensen die hun tijd zo zinvol konden besteden. De impact van het sluiten van de horeca in maart 2020 als gevolg van het coronavirus was groot. Van de 466.000 medewerkers kwam een groot gedeelte thuis te zitten. Met de Stay Home Hospitality Academy bood SVH razendsnel alle medewerkers gratis de mogelijkheid aan de slag te gaan in het grootste e-learning platform voor de horeca: SVH Horecatalent.”.

Lees meer over BIG Improvement Day

Tags: svh

Related Posts

keyboard_arrow_up