Vier Gelato Day 2020 met Ambachtelijk IJscentrum!

folder_openAmbachtelijk IJscentrum

Op 24 maart vindt de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs plaats. De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum ziet graag dat deze dag óók in Nederland volop gevierd wordt. Daarom verstrekt de brancheorganisatie een gratis mediakit aan alle ijssalons die ‘Gelato Day’ willen vieren. Een speciale poster is af te halen op IJs-vak, van 1 tot en met 3 maart in Evenementenhal Gorinchem.

Sinds 2012 wordt Gelato Day, een initiatief van de Europese vereniging van ambachtelijke ijsbereiders Artglace, erkend als Europese feestdag. Elk jaar wordt een land in de EU aangewezen als gastland. Dit jaar is dat Nederland! Voor heel Europa geldt op 24 maart één centrale ijssmaak met een Nederlands tintje: yoghurt-aardbeienijs.

De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft speciaal voor deze dag – in samenwerking met Artglace – een poster (A3) ontwikkeld. IJssalons die Gelato Day willen vieren met een actie omtrent met yoghurt-aardbeienijs, mogen de poster komen afhalen op de stand (C138) van Ambachtelijk IJscentrum op Bakkersvak/IJs-vak. Naast de poster mogen deelnemende ijssalons ook gebruikmaken van de speciale digitale mediakit, met daarin een persbericht voor eigen distributie, een aantal tips voor acties en een header afbeelding voor een Facebook-event. Een handige instructie maakt de kit compleet.

Gratis promotiemateriaal

Gelato Day 2020
Poster Gelato Day 2020 – Europese Dag van het Ambachtelijk IJs

De brancheorganisatie heeft besloten het promotiemateriaal dit jaar gratis te verstrekken, zowel aan leden als niet-leden. De enige voorwaarde is dat ondernemers daadwerkelijk een actie opzetten rondom yoghurt-aardbeienijs, op 24 maart. Een van de doelen van de vereniging is het ambachtelijk ijs meer onder de aandacht te brengen bij de consument. Deze actie leent zich daar perfect voor. Ook de vereniging van Italiaanse IJsbereiders, Ital, haakt aan bij de actie.

 

Doe mee met Gelato Day

Vier je het feestje mee op Gelato Day? Deze week komt het inschrijfformulier online, op deze website. Laat je gegevens achter en ontvang na de IJs-vak de mediakit in je mailbox. De actie is bestemd voor alle bedrijven die zich bezighouden met ambachtelijk bereid ijs.

DIRECT NAAR HET FORMULIER GELATO DAY 2020

Lid worden?

De branchevereniging voor ambachtelijk ijsbereiders maakt zich hard voor een beter imago van de branche, door onder andere aan te haken bij campagnes als Gelato Day. Leden ontvangen diverse voordelen, zoals kortingen op de Hygiënecode en cursussen. De community groeit. Lid worden kan hier.

Related Posts

keyboard_arrow_up