De beste IJssalon van 2017?

folder_openAlgemeen, Wedstrijden

De beste ijssalon van 2017!

[vc_separator align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”10″]

Tijdens de internationale dag van het ambachtelijk ijs, vrijdag 24 maart, is het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. In de ruim 250 salons worden verschillende acties gehouden om deze mooie dag te vieren. Ook wordt op deze dag de winnaar van de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2017’ bekend gemaakt.

 

Internationale dag van het ambachtelijk ijs

Op de internationale dag van het ambachtelijk ijs zullen er meerdere prijs/win acties zijn in verschillende IJssalons. Hiermee zal de dag van het ambachtelijk ijs gevierd worden en ook het seizoen worden afgetrapt. Het is dus feest in alle ijssalons. Kijk op www.ijskaartvannederland.nl om alle Ambachtelijke IJssalons te vinden. Bij een aantal ijssalons is het extra feest, namelijk in de vijf ijssalons die genomineerd zijn voor ‘Beste IJssalon van het Jaar 2017’.

De top 5 ijssalons van 2017

Op 21 en 22 februari 2017 hebben de IJsVak-Wedstrijden plaatsgevonden. De beste vijf deelnemers in de gecombineerde categorieën ‘Gouden IJscreatie’ (de beste IJscoupe) en de ‘Gouden IJsspatel’ (het beste hazelnoot ijs) zijn genomineerd voor de titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’. De vijf genomineerden zijn: Jacqueline Hilders –  IJscafé da Benito te Haarlem | Claudio Tabbers – Claudio’s IJssalon te Apeldoorn  | Leon Kees –  IJssalon Kees te Geldrop | Mark van Gaal –  IJs & Spijs te Haps | Kees Arends –  IJssalon Frezzo Breda te Breda

De strijd barst los

Nu de 5 nominaties voor de titel ‘Beste IJssalon van het Jaar 2017’ bekend zijn, kan de strijd beginnen. De genomineerden kunnen in de komende maand rekenen op bezoek van een mystery guest, evenals een gecertificeerd inspectiebureau dat het bedrijf zal beoordelen op de toepassing van hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie. Sinds dit jaar is er ook een nieuw onderdeel waar de genomineerden de aandacht op zullen vestigen, namelijk social media. Houd dus de verschillende social media pagina’s in de gaten.

Bekend making Beste IJssalon

In alle genomineerde IJssalons zal op  vrijdag 24 maart de bekend making plaats vinden. In al deze ijssalons is het dus extra feest. Een bestuurslid van het Ambachtelijk IJscentrum en een bekend persoon zullen om stipt 16.15 uur bekend maken op welke plaats de ijssalon is geëindigd. Iedereen is van harte welkom om de bekendmaking bij te wonen of één van de andere ijssalons te bezoeken tijdens de internationale dag van het ambachtelijk ijs.

Related Posts

keyboard_arrow_up