Ice This Day op 14 september: wat is jouw strategie?

folder_openAlgemeen, Ambachtelijk IJscentrum

Op dinsdag 14 september staat Ice This Day gepland in het Postillion Hotel & Convention Centre in Rotterdam. Een zeer afwisselend programma staat in de steigers, met één doel. IJsondernemers naar huis laten gaan met een duidelijke strategie voor het najaar en de seizoenen daarna.

Identiteitscrisis na corona?

IJssalons hebben, net als de rest van Nederland, een vreemde tijd achter de rug. Nu we in het staartje van de pandemie zitten, is het tijd om orde op zaken te stellen. Hoe deden we het de twee afgelopen seizoenen? De situatie vroeg om een flexibiliteit en creativiteit. In hoeverre heb je vastgehouden aan je identiteit als ondernemer? Of zit je inmiddels in een kleine identiteitscrisis. Passen jouw dagelijkse werkzaamheden nog bij de ijssalon die je voor ogen had/hebt? Ben je met bijproducten begonnen, heb je een ander kanaal aangeboord, hoe is het met je personele bezetting?

Haal het maximale uit jouw zaak

Tijd om weer naar jouw identiteit te kijken. En het maximale uit jouw ijssalon te halen. Verwacht een workshop monoporzione, een inspirerende demonstratie door Hidde de Brabander en Björn Cocu. Maar neem ook je kladblok mee voor tips en tricks omtrent kostprijsberekeningen, personeel en het ondernemingsplan.

Ice This Day vindt plaats op 14 september van 10:30 tot uiterlijk 18:00 uur. Kostenloos voor leden van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. Koffie, thee, lekkers, lunch en een afsluitende borrel is uiteraard inbegrepen. Een dag om elkaar weer te treffen, kennis uit te wisselen en te netwerken.

Een officiële uitnodiging volgt nog. Maar wil je je plekje nu al claimen, mail dan naar info@ijscentrum.nl.

Related Posts

keyboard_arrow_up