Ice This Day – Sneak Peak

folder_openEvents, Leden, Nieuws

8 November 2022 is het weer zover, dan houdt de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum haar ledendag “Ice This Day”. Uiteraard wordt er gezorgd voor een leuk en interessant programma die dag. Een dag waarbij de leden elkaar weer op een gemoedelijke manier treffen en van gedachten kunnen wisselen.   

“We moeten ervoor zorgen dat de leden deze dag weer geïnformeerd worden over nieuwe ontwikkelingen in de markt. Maar mogen het educatieve element zeker niet vergeten.” Het bestuur wil hiermee zorgen voor een gemengd, maar productieve dag voor alle leden. Natuurlijk wordt alles om de ledenvergadering heen gepland.

Meesterlijke Masterclass

Daarom vindt de vereniging het ontzettend leuk om het educatieve deel van deze dag nu al bekend te kunnen maken. Bas van Haaren en Nils Hendrikse, beide SVH Meesterijsbereiders en auteurs van het boek -12oC Gelato, geven die dag een Meesterlijke Masterclass. Het belooft smakelijk en sensationeel te worden.

Er wordt nog gekeken naar interessante onderwerpen over nieuwe ontwikkelingen. Voor iedereen is het belangrijk om te weten wat er speelt in de markt en wat men kan verwachten. Op dit moment is personeel zeker een onderwerp wat speelt en onderhevig is aan veranderingen. “Wij vinden als bestuur dat we hier iets mee moeten voor ons leden, zodat ze over dit onderwerp weer beslagen ten ijs komen.”

Nog geen lid?

Heb jij een ijssalon en ben je nog geen lid van de vereniging, maar wil je wel heel graag de ledendag bijwonen op 8 november a.s.. Meld je dan nu direct aan en wordt lid. Dan profiteer je van vele voordelen én ben jij ook aanwezig op deze gezellige informatieve en educatieve dag met veel gelijkgestemden!

Het programma

Het programma voor de ledendag is inmiddels bekend:

Wij verwachten je 8 november a.s. bij:
IJscentrum Food Innovation Academy
Industrieweg 14
3133 EE Vlaardingen 

Related Posts

keyboard_arrow_up