IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

folder_openEvents, Nieuws, Wedstrijden

Na de wedstrijddag De Gouden IJscreatie op het IJsVak in Gorinchem, vind weer sinds een lange tijd het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden voor veel wedstrijddeelnemers is het tijd om te gaan genieten van een gezellige avond. Woon op deze avond live de uitreiking bij van de winnaars van de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie. Met tevens de bekendmaking van de genomineerden voor IJssalon van het jaar.

IJsVak Gala
Na twee dagen strijden, promoten en alleen maar zaken te bespreken, is het helemaal fijn om even stoom af te blazen en te gaan genieten van een gezellige avond. Deze avond begint vanaf 18.00 uur en wordt georganiseerd bij Van der Valk aan de overkant van het evenementengebouw. Onder het genot van een hapje en drankje is er voldoende tijd om gezamenlijk (toch zakelijk) te netwerken en de afgelopen twee dagen met elkaar door te spreken.

Wie wint een prijs?
Wie gaat er deze avond vandoor met de prijs voor de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie? Want na twee dagen intensief strijden met elkaar is het tijd om de winnaars naar voren te halen. Uiteraard worden dan ook de genomineerden voor IJssalon van het jaar 2023 bekend gemaakt.

Dan zijn we er nog niet, want er zal nog een leuke prijs vergeven worden, DE IJstopper van het jaar. Wie zal er deze avond extra in het zonnetje gezet worden? Degene die in het afgelopen jaar (of jaren) meer dan zijn of haar bewezen diensten heeft gegeven maakt kans op deze prestigieuze prijs.

Voor diegene die helaas naast de prijzen zijn gevallen of niet genomineerd zijn, kunnen zich vast voorbereiden op de Gouden IJsspatel 2024. Aangezien ook tijdens deze avond de nieuwe smaak bekend zal worden gemaakt voor de volgende IJsVak wedstrijd.

Nieuw erelid en bestuurswissel
Op deze avond wordt er nog een collega aan de ereledenlijst toegevoegd. Want op deze avond zal voorzitter Teun Loonen het erespeldje aan Theo Clevers overhandigen, die vanaf deze avond zijn bestuursfunctie beschikbaar stelt. Er zal dus op deze avond op gepaste wijze afscheid worden genomen van Theo Clevers.

Graag laten we verder iedereen kennis maken met Edwin van Es (onder andere van Bon Appetit in Rijsbergen). Hij is inmiddels toegevoegd aan het bestuur en heeft de rol als vicevoorzitter, voorheen van Toos Houwers. Daarnaast stelt hij zich verkiesbaar als beoogd voorzitter – als opvolger van Teun Loonen, die heeft aangegeven tot en met 31 december 2023 aan te blijven.

Presentatie van het IJscentrum
Ook wordt er deze avond van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle aanwezigen te informeren over het IJscentrum.

Voor wie is deze avond?
De IJsVak Gala is bestemd voor alle beursdeelnemers, partners, wedstrijddeelnemers, ijssalons en overige aanwezigen van de beurs, die heel graag willen deelnemen aan deze gezellige en sfeervolle avond

Kosten en blijven slapen?
Voor deze gezellige avond wordt wel een kleine een bijdrage gevraagd, zowel voor leden als niet leden.

Voor leden:
Ben je lid en kom je met iemand samen, dan betaal je voor de avond inclusief 3-gangen diner en drankarrangement €38,50 p.p..
Wil je na deze gezellige en enerverende avond niet meer naar huis rijden en in alle rust nagenieten? Dat kan, want het is mogelijk om een hotelkamer te boeken, op basis van een 2-persoonskamer. Je betaalt hiervoor €45,- en voor het ontbijt €18,50.

3-gangen Diner in IJsVak gala ambiance incl. drankarrangement 38,50
OPTIONEEL:
Overnachting op basis van gebruik 2-persoonskamer 45,00
Ontbijt 18,50
 Totaal inclusief overnachting en ontbijt 102,00

(Speciale ledenprijs: kosten per persoon, max 2 personen per bedrijf)

Voor niet leden:
Ben je geen lid van de Vereniging dan betaal je voor de gezellige en enerverende avond €77,50. Hiervoor heb je een 3-gangen diner inclusief drankarrangement. Wil je graag blijven overnachten in het Van der Valk hotel? Dan betaal je hiervoor €45,- en voor het ontbijt € 18,50. Deze bedragen zijn per persoon.

3-gangen Diner in IJsVak gala ambiance incl. drankarrangement 77,50
OPTIONEEL:    
Overnachting op basis van gebruik 2-persoonskamer 45,00
Ontbijt 18,50
 Totaal inclusief overnachting en ontbijt 141,00

(Kosten per persoon, max 2 personen per bedrijf)

Aanmelden!
Meld je nu alvast aan voor de IJsVak gala-avond. Het belooft een gezellige en interessante avond te worden. Vergeet niet het volgende in de mail aan te geven:

  • Kom je alleen of met z’n tweeën?
  • Geef je naam en eventueel die van de ander op
  • Maak je alleen gebruik van de avond of wil je ook blijven slapen/ontbijten?
  • Geef het (mail)adres op waar de factuur naartoe gestuurd kan worden

Je kunt je aanmelden via info@ambachtelijkijscentrum.nl.

Vragen?
Wanneer er vragen zijn, mail ze naar communicatie@ambachtelijkijscentrum.nl of info@ambachtelijkijscentrum.nl.

Related Posts

keyboard_arrow_up