Website Ambachtelijk IJscentrum vernieuwd

folder_openAlgemeen, Nieuws

Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft deze zomer gewerkt aan het opfrissen van haar website. Het resultaat is een aantrekkelijk platform waarop ijsmakers en geïnteresseerden alles kunnen vinden over de vereniging, wedstrijden en de hygiënecode.

Gebruiksvriendelijkheid, gemak en aansprekend beeldmateriaal waren de uitgangspunten voor de update. Aanleiding is onder meer het nieuwe secretariaat waarmee de vereniging begin dit jaar in zee ging. Maar ook het feit dat een website na enkele jaren van gebruik toe is aan een opfrisbeurt.

Op de nieuwe website zijn de doelen van de branchevereniging direct duidelijk. Leden kunnen zich inlezen in en aanmelden voor de IJsvak-wedstrijden. Niet-leden vinden er alles over de voordelen van een lidmaatschap. Want met een ledenaantal van inmiddels ruim 300 leden, staat de branchevereniging sterk. Als codehouder van de Hygiënecode voor de Ambachtelijk IJsbereiding biedt de vereniging ook de mogelijkheid om dit document te downloaden. Verplichte kost voor iedereen die met ambachtelijk ijs werkt. Leden bestellen deze code tegen een gereduceerd tarief.

Ambachtelijk ijs in de media

De afgelopen jaren is de branchevereniging meer en meer in het vizier van de nationale media gekomen. Door in te spelen op de internationale feestdag Gelato Day, maar ook door in 2020 te starten met een eigen coronaprotocol voor ijsbereiders. De publieke en commerciële omroepen, maar ook de grote dagbladen, radiozenders en Nu.nl weten onze vereniging inmiddels te vinden wanneer er vragen zijn over actuele zaken rondom ijs en ijsbereiden. Zo dragen we bij aan de populariteit van een ambachtelijk bereid ijsje. Met de vernieuwde site stralen we als branche nog meer professionaliteit en eigenheid uit. En met de techniek erachter werken we aan een nog betere vindbaarheid.

Aandacht voor partners

Ambachtelijk IJscentrum is onderdeel van de Stichting Nederlandse IJsbereidingssector (NL IJs). De stichting is samen met het opleidingsinstituut IJscentrum en het Gilde van SVH Meesterijsbereiders opgericht, met als doel een verdere versterking en professionalisering van de ambachtelijke ijssector. Bedrijven die besluiten om partner te worden van de branchevereniging, doen dit om de vereniging en/of de vakwedstrijden te ondersteunen. Voor elk van deze partners is een speciale pagina ingericht.

Leden: laat je horen

Met de nieuwe website wil Ambachtelijk IJscentrum haar leden meer in het zonnetje zetten. Heb je als ijsondernemer een leuk nieuwtje, werk je aan een bijzonder initiatief, zoek je een opvolger, wil je uitbreiden, of wil je goede ideeën delen? Mail het naar communicatie@ambachtelijkijscentrum.nl en we nemen contact met je op.

 

Tags: nieuwe website

Related Posts

keyboard_arrow_up