Masterclass: ijsvariant op de Saint-Honoré

folder_openNieuws
commentGeen reacties

Als ambassadeur voor de Food Innovation Academy heeft Hidde de Brabander onlangs twee masterclasses opgenomen. Naast een dessert waarin chocolade centraal staat, kwam hij met een ode aan de klassieke Saint-Honoré. Maar dan wel met een variant met ijs.

De Saint-Honoré is een gebakje uit de Franse keuken. Het bestaat uit een bodem van bladerdeeg, slagroom, soesjes en crème Chiboust (banketbakkersroom). De Meester Patissier kiest voor romig vanille-ijs, frambozen en ijs van frambozen en Ruby chocolade. Hidde geeft de soesjes een spannend karakter door ze te voorzien van een plakje harde wenerdeeg voor een tijgereffect. Niet alleen conceptueel goed uitgedacht, maar het geeft net dat extra beetje karakter (& crunch).

Tags: , , ,

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu