We zijn weer open! Foto’s van de eerste twee dagen cursus IJsbereider

folder_openCursussen, Nieuws

Het is april! Dat betekent dat het IJscentrum zijn deuren weer heeft geopend. Sneeuw en hagel buiten, maar binnen schijnt de zon. Dinsdag 6 en woensdag 7 april startten twee lichtingen cursisten. De komende vijf weken zijn deze deelnemers één dag per week in het IJscentrum. Om de basis van het ijsbereiden te leren. We kunnen het rustig zeggen: wat is het heerlijk om de machines weer draaiende te hebben! Vol enthousiasme en met volle bak gaan we weer van start.

Bekijk hier de foto’s, gemaakt door docent Björn Cocu. Door op de afbeelding te klikken, verschijnt de foto in hogere resolutie.

De cursus IJsbereider zit tot 30 augustus vol. Wil je een plekje op de reservelijst, dan kan dat. Stuur een bericht naar cursus-consult@lentiz.nl. Ook als je alvast een plek wilt claimen in de cursussen na de zomer, kun je dit aangeven bij onze opleider Lentiz Cursus & Consult.

Dagspecials en webinar

Ben je al ijsbereider en wil je je verdiepen? Dat kan op één van onze dagspecials. Zoals Cacao & Chocolade-ijs, Bindmiddelen & Emulgatoren, Suikerreductie in ijs en Vegan IJs. Kijk op de agenda welke er deze en volgende maand voor je op het menu staan. Blijf je liever thuis? Dan is het webinar IJs Receptuur berekenen – de basis voorbij misschien iets voor je. Dit webinar vindt plaats op 30 april.

Tags: basiscursus, cursus, ijsbereider, ijscentrum

Related Posts

keyboard_arrow_up