Extra cursus IJsbereider op de agenda

folder_openCursussen, Nieuws

Voor degenen die het nog niet is gelukt om zich in te schrijven voor de cursus IJsbereider: IJscentrum heeft een extra cursus ingepland. De basiscursus IJsbereider gaat op 17 maart van start. In totaal beslaat de cursus 6 lesdagen en 1 examendag. Op 12 mei is het examen.

De cursus IJsbereider van het IJscentrum is met name gericht op de praktijksituatie van het ambachtelijk ijsbedrijf. Tijdens de theorie wordt de basis gelegd van de grondstoffenkennis en receptuur berekenen. Ook samenwerking is een belangrijk aspect. Daarom wordt tijdens de praktijk voor een groot deel in teams gewerkt.Bekijk hier de inhoud van de Cursus IJsbereider.

IJscentrum op IJs-vak

Schrijf je hier in voor de cursus IJsbereider of kom langs op IJs-vak, 1-3 maart in de Evenementenhal Gorinchem. Onze docenten vertellen je graag meer over de cursus. Overtuigd? Laat je Facebook-vrienden weten dat je de cursus gaat volgen.

Weektraining

Liever deze cursus in één week volgen? Dat kan met de weektraining IJsbereider, start op 20 april. Bekijk hier het complete cursusaanbod.

Tags: cursus, ijsbereider

Related Posts

keyboard_arrow_up