Ice This Day 2021 verplaatst naar Rotterdam

folder_openAlgemeen, Ambachtelijk IJscentrum

Ice This Day 2021 vindt op dinsdag 14 september plaats in Rotterdam. Het kennisevent voor de ambachtelijke ijsbereider kon vanwege logistieke uitdagingen niet in de Food Innovation Academy gehouden worden. Daarom zien we onze leden graag in Postillion Hotel & Convention Centre Rotterdam.

Het belooft nog altijd traditiegetrouw een dag te worden waar kennis en inspiratie volop worden gedeeld. Ditmaal staat het programma geheel in het teken van ondernemerschap en strategie. Maak je klaar voor workshops over hoe je je bedrijf positioneert, woon een success story bij en check wat jij met ‘pints’ kunt doen.

Registreer direct!

 

Programma

10:30 – 11:00 Inloop met koffie/thee/zoetigheden
11:00 – 12:00 Workshop positionering & marketing
12:00 – 12:45 Best Practice

12:45 – 13:30 Lunch
13:30 – 14:45 Pints – inspirerende (proef)sessie
15:00 – 16:30 Meet, greet & get inspired
16:30 – 16:45 Aankondiging ALV & afsluiting
16:45 – 18:00 Afsluitende borrel

   Workshop pints
Door Björn Cocu en Hidde de Brabander

De zogenoemde ‘pints’ zien we al veelvuldig in de supermarkt, maar hoe kun jij als ijsbereider nu op die trend inspelen? Björn Cocu en Hidde de Brabander leggen het concept uit, geven een demo, laten je proeven en beantwoorden al je vragen over dit onderwerp.

   Positionering van je bedrijf
Door Joris van der Waart

Zit jouw bedrijf in een positieve flow of denk je dat er (nog altijd) meer groei en mogelijkheden in je bedrijf zitten? Samen met Joris duiken we in de positionering en marketing van jouw bedrijf. Sluiten die wel aan bij wat jij wil? En hoe kun je bouwen aan een goed momentum?

   Best Practice
Door Jochen Neyens

Elke ijsbereider droomt van een groot succes voor zijn of haar ijssalon. Jochen Neyens van De Potter IJs deelt zijn verhaal en neemt ons mee in hoe hij goede resultaten heeft geboekt met de verkoop van zijn ijs in de retail branche.

   Meet, greet & get inspired
Door VAIJ Partners

We gaan inhoudelijk de dialoog aan over relevante overwerpen, om samen de branche sterker te maken. Een perfect moment om veel inspiratie en ideeën te delen met anderen en zelf op te doen voor je eigen onderneming.

Tags: Ice this day, kennis, pints

Related Posts

keyboard_arrow_up