Tweede lockdown: IJscentrum sluit de deuren

folder_openNieuws

Nu de tweede lockdown in gang is gezet, sluit het IJscentrum de deuren. Dat betekent dat er tot en met 19 januari geen les wordt gegeven in de vakschool. Wat dit voor reeds ingeschreven cursisten betekent, lees je hier.

Agenda

  • De cursus IJsbereider die op 5 januari zou starten, is geannuleerd. Ingeschreven deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht en verzocht zich in te schrijven voor de cursus IJsbereider die start op 21 januari. Bekijk de agenda voor de nieuwe cursusdata.
  • De dagtraining Smaak vanuit de basis die op 7 januari zou plaatsvinden, verplaatst naar 1 februari. Reeds ingeschreven deelnemers hoeven geen actie te ondernemen. Kun je niet op deze nieuwe datum, neem dan contact op met Diana Veltkamp.
  • De cursus IJsbereider met startdatum 13 januari, start nu op 20 januari.
  • De tweedaagse horecatraining met startdatums 15 februari en 22 februari komen te vervallen. Nieuwe data volgen.

De weken van de kerstvakantie zouden er in het IJscentrum al geen cursussen plaatsvinden. Dan zitten ijsbereiders middenin de kerstdrukte. Als je goed kijkt naar de informatie die Rijksoverheid geeft, zou het IJscentrum open kunnen blijven. Het IJscentrum biedt namelijk praktijkonderwijs. Toch vinden we het onverantwoord om open te blijven. Samen met de branche hopen we corona eronder te krijgen.

Het IJscentrum wenst iedereen ondanks alles fijne feestdagen en we hopen elkaar in 2021 weer te treffen.

Tags: corona, cursussen, lockdown

Related Posts

keyboard_arrow_up