Dagtraining Macarons! Maak de perfecte macaron de Paris met Hidde de Brabander

folder_openCursussen, Nieuws

Nieuw jaar, nieuwe trainingen! Het IJscentrum is in oppervlakte verdubbeld en biedt daarmee ruimte voor meer dan cursussen rondom ijsbereiden. We gaven al een preview met cacao- en chocolade-ijs, waarmee je meegenomen wordt in de wereld van cacao. En op 16 februari gaan we van start met een ander topproduct in de patisserie. Namelijk de macaron de Paris.

Start het ijsseizoen met macarons!

Deze delicatesse is niet alleen een topseller in de patisserie: ook ijsbereiders kunnen hiermee voor de dag komen! Macarons maak je in alle kleuren van de regenboog, met tussen de twee koekjes een smeuïge lekkernij op basis van bijvoorbeeld fruit of chocolade. Bonus voor de ijsmaker is natuurlijk dat je ook macarons met ijs kunt presenteren, of de koekjes ter decoratie op een bol ijs kunt aanbieden. Start het ijsseizoen 2022 met dit verrassende koekje.

Maak de perfecte macaron

Tijdens deze dagtraining leer je het klassieke koekje op basis van ei, amandelpoeder en poedersuiker from scratch te maken. Zonder voorgestanste siliconenmatjes, zonder poespas. Maar met de perfecte bite en het gewenste glimmende laagje. Uiteraard komen ook smakelijke ganaches, fruitgeleien en andere smakelijke smeersels aan bod. Uiteraard vergeten we de ijsvullingen niet in het IJscentrum ;). Jouw docent deze dag is Hidde de Brabander, Meester Patissier en SVH Meesterijsbereider.

Wordt jouw zaak dé place to be voor de Macaron de Paris?

Meld je hier aan voor de dagcursus Macarons de Paris. Datum: 16 februari, locatie: IJscentrum Vlaardingen.
Prijs: €245,00 exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal en grondstoffen.

Tags: Hidde de brabander, macarons, macarons de paris

Related Posts

keyboard_arrow_up